Download hieronder de startlijst & de laatste informatie

Voor deelnemers

De Wampex Vledder is een veelzijdige buitensport, die lopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek, doorzettingsvermogen en samenwerking belangrijk zijn. Want naast het lopen en de hindernissen speelt ook de strijd tegen de elementen een belangrijke rol. Water, wind en temperatuur kosten extra kracht tijdens de Wampex Vledder. Bij de Wampex Vledder laten wij jullie niet door het water (sloten of vennetjes) lopen.

Tijdens een Wampex Vledder leg je een grotendeels onverhard parcours lopend af. Paden, sloten, bossen, weilanden en af en toe een stukje asfalt. Onderweg neem je natuurlijke en opgebouwde hindernissen. Natuurlijke hindernissen zijn bijvoorbeeld duikers, omgevallen bomen. De opgebouwde hindernissen kunnen balken, netten, touwen, pakladders en allerlei combinaties ervan zijn. Ook boogschieten, houthakken en kajakken kun je tegenkomen tijdens een Wampex Vledder.

Een Wampex Vledder loop je niet zomaar, je moet hiervoor een aantal routetechnieken onder de knie hebben. Om de Wampex Vledder te lopen verwachten wij van de deelnemers een goede conditie. Zonder basisconditie is de Wampex Vledder niet verantwoord.

De organisatie neemt hierin geen risico.

Rode draad

In deze Wampex loopt een RODE DRAAD in de vorm van het zoeken van LETTERS op de route.

Het is voor de einduitslag belangrijk dat je de letters noteert in
het juiste vakje van het uitgereikte formulier.

De letters zijn duidelijk zichtbaar in het terrein aangebracht. Het formulier dient u bij de elke post te laten afstempelen en bij de finish in te leveren. Letters zonder stempel van de post zijn ongeldig.

Straftijd

Het grote wedstrijdelement is zoals gebruikelijk: DE TIJD
Er dient met minimaal vijf personen te worden gestart.
Voor het niet en/of verkeerd uitvoeren van een opdracht, verkeerd lopen, enz. worden de volgende straftijden gehanteerd: