Vledder, 7 november 2022

Beste allemaal,

Het is alweer november en de voorbereidingen voor Wampex Vledder 2023 zijn al een tijdje in volle gang. De routes worden nagelopen en achter de schermen wordt er hard gewerkt om er weer een avontuurlijke editie van te maken. Vorig jaar kon de Wampex niet doorgaan om reeds bekende reden. We kijken dan ook erg uit naar komende editie en ontvangen jullie graag weer.

Vorig jaar stond jullie team op de startlijst. Na het aflassen van de editie is teams de keuze gesteld om het inschrijfgeld te laten staan of terug te krijgen. Hieronder is te zien wat dit betekent voor komende editie.

1. Ons team heeft ervoor gekozen het inschrijfgeld te laten staan.
Mocht deze optie voor jullie team gelden, hebben jullie gegarandeerd een plek op de startlijst en vragen wij alleen om bevestiging per mail met contactgegevens van de contactpersoon. Dit kan per mail naar: informatie@wampexvledder.nl voor 15 november a.s.

2. Ons team heeft ervoor gekozen het inschrijfgeld terug te krijgen.
Mocht deze optie voor jullie team gelden, hebben jullie gegarandeerd een plek op de startlijst en vragen wij alleen om bevestiging per mail met contactgegevens van de contactpersoon. Dit kan per mail naar: informatie@wampexvledder.nl en het inschrijfgeld van €130,00 te voldoen voor 15 november a.s.

Wanneer jullie team dit jaar niet kan deelnemen, ontvangen wij graag een afmelding voor 15 november a.s.


Een sportieve groet,

Organisatie Wampex Vledder