Wampex Vledder 2024

Editie 2024 was.....

In de aanloop naar de Wampex editie 2024 waren de weersomstandigheden nat en koud. Na enkele dagen flinke regen diende de vorst zich aan en dit zorgde voor een extra uitdaging. Maar daar waren de startende teams helemaal klaar voor. 

 

In de nacht van 12 op 13 januari werd er fanatiek gelopen. De route liep dit jaar richting het Defensie oefenterrein in Havelte waarna, naar diverse opdrachten, de tocht vervolgd werd richting Vledder. Door behendigheid, denkvermogen, samenwerking en kracht kwamen de teams naar vele kilometers terug aan op de kazerne. Daar mocht men uitrusten en bijpraten over de tocht onder het genot van een drankje en een goede kom snert.

De routecommissie heeft weer gezorgd voor een uitdagende route met diverse technieken. Zo was er de smileyroute en een oleaat. Er waren lange stukken en wanneer je op het oefenterrein aan het dwalen kwam, bleef je ook dwalen. De commissie moest adequaat en creatief handelen, toen bleek dat een pad volledig ondergelopen was. Uiteindelijk heeft iedereen de tocht kunnen vervolgen. 

Ook dit jaar heeft de opdrachtencommissie weer mooie opdrachten bedacht. Ze waren dit jaar dan wel iets minder zwaar, maar er stonden weer zeer mooie opdrachten klaar, zoals een wateropdracht, puzzelopdrachten en opdrachten waarbij geklommen moest worden.

We kunnen terugkijken op een geslaagde 33e Wampex. Dit was niet mogelijk zonder de vele vrijwilligers, maar liefst 130, die ons zowel in de voorbereiding als op de dagen zelf hebben geholpen. Hartelijk dank hiervoor!

Op naar de 34e editie volgend jaar in 2025!

Winnaars editie 2024

Gefeliciteerd: Error Inside

De route

Gelukkig hebben we de foto´s nog...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.